KTÜ'lü öğrenciler kitap yaktı!

Kitap ve Sosyal Araştırmalar Kulübü adına, KTÜ Kütüphanesi önünde açıklama yapan Özgür Yalçınkaya, kulüplerinin kapatıldığını ileri sürerek, ''Yıllardır içerisinde tek bir üyesi dahi olmayan ve hiçbir bürokratik işlemi yerine getirmeyen birçok kulüp durur

KTÜ'lü öğrenciler kitap yaktı!

Kitap ve Sosyal Araştırmalar Kulübü adına, KTÜ Kütüphanesi önünde açıklama yapan Özgür Yalçınkaya, kulüplerinin kapatıldığını ileri sürerek, ''Yıllardır içerisinde tek bir üyesi dahi olmayan ve hiçbir bürokratik işlemi yerine getirmeyen birçok kulüp dururken, aynı sorunları yaşayan kulüpler de varken kapatılmak için neden KTÜ'nün en aktif kulüplerinden biri seçilmiştir'' dedi.

Yalçınkaya, bürokratik işlemler gerekçe gösterilerek kapatıldıklarını savunarak, ''Sesimizi kesmemiz, düşüncelerimize ket vurmamız, okumamamız, araştırmamamız ve en önemlisi de düşünmememiz için önümüze konan bahaneden başka bir şey değildir'' diye konuştu.

Öğrenciler daha sonra sembolik olarak ellerindeki kitapları yaktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim