KTÜ'de yılbaşı tatili yok

Haber61 – Haber  Merkezi –Yılbaşı tatiline Perşembe ve Cuma günleride eklenince tatil 4 güne çıktı. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personel 4 gün tatil yapacak.Ancak aynı durum KTÜ’de okuyan öğrenciler için geçerli değil. KTÜ yönetimi Cuma gününün t

KTÜ'de yılbaşı tatili yok

Haber61 – Haber  Merkezi –

Yılbaşı tatiline Perşembe ve Cuma günleride eklenince tatil 4 güne çıktı. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personel 4 gün tatil yapacak.

Ancak aynı durum KTÜ’de okuyan öğrenciler için geçerli değil. KTÜ yönetimi Cuma gününün tatil olmayacağını duyurdu. KTÜ’den yapılan açıklamada “ Resmi tatil olarak 02 Ocak 2015 günü belirlenmişti. 30 Aralık 2014’de yapmış olduğumuz toplantıda karar alınan kararda Üniversitemizde Akademik takvin herhangi bir değişiklik yapılmadan sınavlar uygulancaktır.”bilgisiner yer verildi.   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim