KTÜ'de protestolar bitmiyor!

Çeşitli dönemlerde kayıt paraları, YÖK, AK Parti, kantin fiyatları ve Rektörlük yönetimini protesto eden öğrenciler, bu kez de öğrenci protestolarına katılan arkadaşlarına yönelik üniversite yönetimi tarafından başlatılan soruşturmalara tepki gösterdiler.

KTÜ'de protestolar bitmiyor!

Çeşitli dönemlerde kayıt paraları, YÖK, AK Parti, kantin fiyatları ve Rektörlük yönetimini protesto eden öğrenciler, bu kez de öğrenci protestolarına katılan arkadaşlarına yönelik üniversite yönetimi tarafından başlatılan soruşturmalara tepki gösterdiler. Rektörlük binası önünde toplanan Trabzon Gençlik Muhalefeti üyesi grup adına basın açıklamasını okuyan Berna Deveci, “İstanbul ve Ankara’da polisin biber gazlı coplu şiddetiyle susturulmaya çalışılan öğrenciler, KTÜ’de soruşturma terörüyle susturulmaya çalışılıyor. KTÜ Rektörlüğü’nün yapmış olduğu anti demokratik uygulamalardan derhal vazgeçmesini ve açılan tüm soruşturmaları geri çekmesini istiyoruz. Üniversite öğrencileri olarak her gün artan baskı ve şiddet ortamında yaşamak istemiyoruz. Polisinizi, biber gazınızı, soruşturmalarınızı değil, özgürlük istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim