KTÜ'de kayıtlar başladı

Sabah saatlerinden itibaren Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'na gelerek kayıt yaptıran öğrenciler yağmur altında uzun kuyruklar oluşturdu. İlk kez üniversitede okumaya hak kazanan öğrenciler büyük bir heyecan ve sevinçle kayıt hazırlıklarını tamamlarken, k

KTÜ'de kayıtlar başladı

Sabah saatlerinden itibaren Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'na gelerek kayıt yaptıran öğrenciler yağmur altında uzun kuyruklar oluşturdu. İlk kez üniversitede okumaya hak kazanan öğrenciler büyük bir heyecan ve sevinçle kayıt hazırlıklarını tamamlarken, kendilerine aileleri de destek oldu.

Trabzon dışından gelen öğrencilerin daha yoğun olduğu gözlenirken, kuyruklarda uzun süren bekleyişin ardından kayıt yaptıran öğrenciler daha sonra aileleriyle birlikte Trabzon'u gezdi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler