KTÜ'de iletişim zirvesi!

Karadeniz Teknik Üniversitesi  İşletme ve Ekonomi Kulübü geçmiş yıllarda düzenlenen eğitimlerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.   Geçtiğimiz yıllarda Ahmet Şerif İzgören, Oğuz Saygın ,Cem Öğretir, Fatih Portakal gibi eğitimcilerin katıldığı eğit

KTÜ'de iletişim zirvesi!
Karadeniz Teknik Üniversitesi  İşletme ve Ekonomi Kulübü geçmiş yıllarda düzenlenen eğitimlerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.
 
Geçtiğimiz yıllarda Ahmet Şerif İzgören, Oğuz Saygın ,Cem Öğretir, Fatih Portakal gibi eğitimcilerin katıldığı eğitim programı bu yıl “İletişim Zirvesi” adı altında Ayşenur Yazıcı ve Salih Nayman'ı ağırlıyor. 
 
Geleneksel hale gelen bu eğitimlerde hem öğrenci hem de sivil katılımcılara gerek günlük hayatlarında gerekse iş hayatlarında kendilerini daha iyi ifade etmek, hayatlarını kolaylaştırmak ve topluluk önünde rahatça konuşma fırsatı sağlanan etkinlikte “İnsan etkileme yöntemleri, Hitabet  Sanatı, Topluluk önünde konuşma, Doğru Türkçe kullanımı Eğitimi” konularında oturumlar gerçekleştirilecek.
 
Katılımcılar CV’lerine ekleyebilecekleri  ve iş hayatlarında kullanabilecekleri Rodos grup güvencesiyle uluslararası geçerliliğe sahip tamamıyla kişiye özel olan Ayşenur Yazıcı ve Salih Nayman imzalı dört adet profesyonel sertifikaya sahip olacak.
 
19 Aralık Cumartesi günü 09.00 ile 18.00 arası yaklaşık sekiz saat sürecek olan etkinlik KTÜ Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşecek.
 
aysenur-yazici---salih-nayman---trabzon.jpg
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler