KTÜ'de hemşirelik kursu bitti

Kursa katılan 11 hemşire, Farabi Tıp Fakültesi Aydın İnal Amfi'sinde düzenlenen törenle, sertifikalarını aldı.

KTÜ'de hemşirelik kursu bitti

Törende konuşan Farabi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü, Sağlık Bakanlığı ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi işbirliğiyle düzenlenen kursa, 11 kursiyerin katıldığını kaydederek, ''Bizi hayata bağlamak için, hiç tanımadığımız bir ekip, en zor zamanımızda yanımızda oluyor. Bu yüzden, bu ekibin donanımını sağlamak bizim görevimiz'' dedi.

Özlü, kursu düzenlemelerindeki amacın, hasta güvenliğini sağlamak ve hizmet kalitesini arttırmak olduğunu vurguladı.

Kursun, 2008 yılında Adana, Ankara, Antalya, Bolu, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Sivas, Trabzon, Şanlıurfa ve Van olmak üzere 18 ilde, 38 merkezde düzenlendiğine dikkati çeken Özlü, ikinci dönem kursu tamamladıklarını ve üçüncü dönem kurs için katılan kursiyerlere sertifikalarını vermek üzere toplandıklarını belirtti.

Sağlık Müdürü Mustafa Hakyemez de düzenlenen kursun, sağlık hizmeti kalitesini arttırmasından dolayı mutluluk duyduklarını ve sağlık hizmetleri konusunda bu tür kurslara her zaman destek vereceklerini ifade etti.

Yoğun Bakım Hemşireliği sertifikasını alan 11 kursiyer arasından Mehmet Sencer ise, üçüncü dönem kursiyerler arasındaki tek erkek yoğun bakım hemşiresi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim