KTÜ Yönetimi zirve yapacak!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Yönetim Kurulunun bininci toplantısının 28 Ocak Cuma günü gerçekleştirileceği bildirildi. KTÜ Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 1955 yılında kurulan, 1963 yılında eğitim-öğretime başlayan KTÜ'de, 28 Ocak Cuma gü

KTÜ Yönetimi zirve yapacak!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Yönetim Kurulunun bininci toplantısının 28 Ocak Cuma günü gerçekleştirileceği bildirildi.

 

KTÜ Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 1955 yılında kurulan, 1963 yılında eğitim-öğretime başlayan KTÜ'de, 28 Ocak Cuma günü anlamlı ve tarihi bir toplantı gerçekleştirileceği belirtildi.

 

Üniversitenin en önemli karar alma organlarından biri olan üniversite yönetim kurulunun, bininci toplantısını yapacağı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

 

"Bir üniversitenin geçmişi ve gelenekleri en önemli değerlerindendir. Avrupa Komisyonunca Diploma Etiketi ve Avrupa Kredi Transfer Etiketi ile ödüllendirilen KTÜ, köklü geçmişi, kurumsallaşan gelenekleri, 47 yıllık eğitim-öğretim deneyimi, mükemmel kampüsü, altyapısı ve nitelikli eğitim-öğretim ve araştırma kadrosu ile bir ekoldür. KTÜ Rektörlüğü, bu önemli anın onur ve gururunu paylaşmak adına düzenlenecek olan bu toplantıya, üniversitede daha önce görev yapmış rektörleri ve yönetim kurulu üyelerini davet etmiştir”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim