KTÜ ve İTÜ personel alacak!

Karadeniz Teknik Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlükleri, çeşitli okullarda görevlendirilmek üzere 2 doçent, yardımcı doçent ve personel alacak.Yardımcı doçent kadrosuna başvuracak adayların ÜDS'den 65 veya eşdeğerliliği kabul edilen bi

KTÜ ve İTÜ personel alacak!

Karadeniz Teknik Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlükleri, çeşitli okullarda görevlendirilmek üzere 2 doçent, yardımcı doçent ve personel alacak.

Yardımcı doçent kadrosuna başvuracak adayların ÜDS'den 65 veya eşdeğerliliği kabul edilen bir sınavdan bu puanın eşdeğeri puanı almış olmaları şartı aranacak. Ancak adaylar Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Genel Kurulunun kararına göre yeniden yabancı dil sınavına alınacak.

Öğretim üyelerinin görev yapacağı okullar şunlar: ''Orman, Of Teknoloji, iletişim, mühendislik, hukuk, eczacılık, edebiyat, Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi, diş hekimliği, güzel sanatlar, Fatih Eğitim Fakültesi, Maçka Meslek Yüksek Okulu, beden eğitimi ve spor yüksek okulu ve devlet konservatuvarı''

 

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü ise 657 sayılı kanunun ilgili maddesi uyarınca 2 sözleşmeli personel alacak. 1 tekniker ve destek personeli olmak üzere 2 sözleşmeli personel istihdam edilecek. Adaylar müracaatlarını 15 gün içinde Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına yapacak. Ayrıntılı bilgi www.itü.edu.tr ve http://pdb.itü.edu.tr adreslerinden temin edilebilecek.

 

HEMŞİN BELEDİYESİ İTFAİYE ERİ ALACAK

Bu arada Rize'nin Hemşin Belediye Başkanlığı, dayanıklılık testi ve sözlü mülakatla KPSSP3 puanına göre lisans mezunu bayan veya erkek 1 itfaiye eri alacak. Sınav, Hemşin Belediyesinde 15 Haziran 2011 tarihinde saat 10.00'da gerçekleştirilecek. Ancak çağrılan adayların tamamı aynı gün tamamlanamadığı takdirde takip eden günlerde sınava devam edilecek. Başvurular şahsen, 25 Mayıs ve 13 Haziran 2011 tarihleri arasında mesai saati sonuna kadar Hemşin Belediye Başkanlığına yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler