KTÜ Oxford ile yabancı dil işbirliği

Karadeniz Teknik Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunda 16-18 Ocak 2013 tarihleri arasında Oxford Teachers Academy (OTA) adında bir Sertifika Programı düzenledi.Oxford Teachers’ Academy, Oxford Üniversitesinin Eğitimin Devam Ettirilmesi Bölümü ile Oxf

KTÜ Oxford ile yabancı dil işbirliği

Karadeniz Teknik Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunda 16-18 Ocak 2013 tarihleri arasında Oxford Teachers Academy (OTA) adında bir Sertifika Programı düzenledi.

Oxford Teachers’ Academy, Oxford Üniversitesinin Eğitimin Devam Ettirilmesi Bölümü ile Oxford Üniversitesi Yayınevi arasında ortak bir program düzenlendi. Bu program dünyadaki bütün İngilizce öğretmenlerine profesyonel gelişimlerini daha da ileriye götürmelerini için kısa dersler sunmak amacıyla kuruldu.

Eğitici kurslar katılımcıların tartışmalara iştirak etmesini ve kendi öğretim tecrübelerini değerlendirmelerini sağlayacak şekilde tasarlandı.Atölye çalışmalarından oluşmak ve aynı zamanda öğretmenlere sınıflarında kullanabilecekleri pratik fikirler sunmaktadır. OTA Sertifika programında günde ortalama 6 saat ders veriliyor. Üç günde ise toplam 18 saat ders görecekler

KTÜ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU BAHAR DÖNEMİ KURS PROGRAMLARI

KTÜ Yabancı Diller Yüksekokulu üniversite öğrencilerine, şehir halkına, çevre il ve ilçelere yönelik Genel İngilizce, Çocuk Grubu, YDS ve Akademik Konuşma ve Yazma kursları veriyor.

KTÜ yabancı Diller Yüksekokulu Müdür yardımcısı M.Zafer Ayar” Kursların hafta sonu ve hafta içi akşamları KTÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Hazırlık Okulu Binasında verildiğini belerterek" Kurslarımızın hedefi, kursiyerlerimize en kaliteli hizmeti uzman eğitmenler eşliğinde vermektir. Kurslarımız hakkındaki detaylı bilgiyi internet sayfamızda edinebilirler.

Artık insanlar için ikinci bir dilin insanlar için kaçınılmaz olduğu gerçeğini de kabullenmemiz lazım. Yeni nesillere bu kolaylığı sağlamaktan son derece mutluyuz”dedi

                                                                                 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler