KTÜ kopya çekmeme yemini

Haber61 - Haber Merkezi - Türkiye'nin köklü okulları arasında yer alan Karadeniz Teknik Üniversitesin'de (KTÜ) şaşkınlık yaratacak olay gündeme geldi. Edinilen bilgiye göre; İnşaat Fakültesinde öğrenim gören öğrencilere, Danışman öğretim üyeleri tarafında

KTÜ kopya çekmeme yemini

Haber61 - Haber Merkezi - Türkiye'nin köklü okulları arasında yer alan Karadeniz Teknik Üniversitesin'de (KTÜ) şaşkınlık yaratacak olay gündeme geldi. Edinilen bilgiye göre; İnşaat Fakültesinde öğrenim gören öğrencilere, Danışman öğretim üyeleri tarafından bir daha kopya çekmemek için sözleşme imzaladığı öğrenildi.. Sözleşmenin içeriğinde ise; sınava girmeyen arkadaşları yerine sınava girmemek, bitirme tezleri kopya ve yapıştır uygulamamak gibi kelimelere yer verildi. Bu durum ise yine Karadenizlinin kıvrak zekasını akıllara getirdi. Bölüm yönetimi bu uygulamaya Etik sözleşmesi adını verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim