KTÜ kolektifinden gazeteciye tepki

Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde öğrenim gören KTÜ Üniversiteli Kadın Kolektifi isimli gruba mensup kız öğrenciler yürüyüş düzenleyerek gazeteci Engin Ardıç'ı bir yazısından ötürü eleştirerek protesto etti. KTÜ Üniversiteli Kadın Kolektifi üyesi

KTÜ kolektifinden gazeteciye tepki

Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde öğrenim gören KTÜ Üniversiteli Kadın Kolektifi isimli gruba mensup kız öğrenciler yürüyüş düzenleyerek gazeteci Engin Ardıç'ı bir yazısından ötürü eleştirerek protesto etti.

KTÜ Üniversiteli Kadın Kolektifi üyesi kız öğrenciler, kent merkezinde bulunan merkez postane önünde toplanarak bir basın açıklaması yaptı. Kız öğrenciler, bu yazıyla sol ve kadın düşmanlığının gözler önüne serildiğini ileri sürdü.Grup adına konuşan Dilan Taşgit, kadın cinayetlerinin arttığını dile getirerek, "üniversiteli kadınların öfkesi bunların her an enselerinde olacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim