KTÜ Devlet Konservatuarından Konser serisi

KTÜ Devlet Konservatuarı Aralık ayı içerisinde sanatsever toplum oluşturmak amacıyla Trabzon ve çevre ilçelerde bir seri konserler veriyor.13 Aralık 2012 tarihinde KTÜ Atatürk Kültür Merkezinde Mevlana Haftası nedeniyle verilen Tasavvuf konserinden sonra,

KTÜ Devlet Konservatuarından Konser serisi

KTÜ Devlet Konservatuarı Aralık ayı içerisinde sanatsever toplum oluşturmak amacıyla Trabzon ve çevre ilçelerde bir seri konserler veriyor.

13 Aralık 2012 tarihinde KTÜ Atatürk Kültür Merkezinde Mevlana Haftası nedeniyle verilen Tasavvuf konserinden sonra, 20 Aralık 2012 tarihinde saat 19 da, Maçka Halk Eğitim Merkezinde; 21 Aralık 2012 tarihinde, saat 19 da, Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezinde Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği konserleri verecektir.

Akçaabat ve Maçka da verilecek konserler Konservatuar Müdür yardımcısı Yar. Doç. Dr. Abdullah AKAT yönetiminde ve Belediye Başkanlıklarının katkılarıyla gerçekleştirilecektir.

KTÜ Devlet Konservatuarı'ndan yapılan açıklamada Tüm sanatseverlerin konserlere ücretsiz davet edildiği duyuruldu.

ktu_konser.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler