KPSS tercihleri bitiyor!

yeni bildirilen kadrolar ilgili tablolara eklendikten sonra tercih işlemleri tekrar başlatılmıştı.

KPSS tercihleri bitiyor!

Tercih işlemleri için 24 Aralık 2008'de başlayan süre Selçuk Üniversitesi ve Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi A.Ş. Genel Müdürlüğü kadrolarının sonradan ilave edilmesi nedeniyle bir süre durdurulmuş, yeni bildirilen kadrolar ilgili tablolara eklendikten sonra tercih işlemleri tekrar başlatılmıştı.

Adaylar, yeni eklenen kadroları da tercihleri arasına eklemek isterlerse durumlarını belirten bir dilekçeyle bugün saat 17.30'a kadar ÖSYM'ye başvuracaklar.

KPSS-2008/4 yerleştirme sonuçları dahil olmak üzere; herhangi bir kadro veya pozisyona yerleştirilen adaylar, atamaları yapılsın ya da yapılmasın, daha sonra ÖSYM tarafından yapılacak personel yerleştirmesi için yerleştirildikleri 2008-KPSS puanı ile tercih yapamayacaklar. Bu nedenle adayların tercih işlemini tamamlamadan önce, ÖSYM'nin internet sitesinde yayında olan 2008-KPSS/4 Tercih Kılavuzundan tercih etmek istediği tüm kadro ve pozisyonların koşullarını dikkatle incelemeleri, koşullarını taşımadıkları kadro ve pozisyonlardan tercih yapmamaları gerekiyor.

Bu arada, tercih işlemlerini son güne bırakan adaylar, şifre almak için ÖSYM önünde kuyruk oluşturdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim