KPSS tercih süresi uzatıldı

KPSS-2008/4 tercih işlemlerinin, 6 Ocak 2009 Salı günü saat 23.59'a kadar uzatıldığı bildirildi.

KPSS tercih süresi uzatıldı

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) tercih işlemleri için 24 Aralık 2008-5 Ocak 2009 tarihleri arasında yapılacağı duyurulan KPSS-2008/4 tercih işlemlerinin, 6 Ocak 2009 Salı günü saat 23.59'a kadar uzatıldığı bildirildi.

Konuyla ilgili açıklamada, KPSS-2008/4 yerleştirme sonuçları dahil olmak üzere; herhangi bir kadro veya pozisyona yerleştirilen adayların, atamaları yapılsın ya da yapılmasın, daha sonra ÖSYM tarafından yapılacak personel yerleştirmesi için yerleştirildikleri 2008-KPSS puanı ile tercih yapamayacakları kaydedildi. ÖSYM tarafından yapılan basın duyurusunda, adayların tercih işlemini tamamlamadan önce, 'www.osym.gov.tr' sitesinde yayında olan 2008-KPSS/4 Tercih Kılavuzu'ndan tercih etmek istediği tüm kadro

ve pozisyonların koşullarını dikkatle incelemeleri, koşullarını taşımadıkları kadro ve pozisyonlardan tercih yapmamalarının son derece önemli olduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim