KPSS lisans sınav giriş yerleri erişime açıldı!

ÖSYM tarafından yapılan duyuruda KPSS lisans sınav giriş yerlerinin 16:30'dan sonra adayların erişimine sunulacağı bilgisi paylaşıldı.

KPSS lisans sınav giriş yerleri erişime açıldı!

KPSS lisans sınav giriş yerleri erişime açıldı. ÖSYM, resmi sayfasından yaptığı duyuruda şu ifadelere yer verdi: 22 Temmuz’da yapılacak 2018 KPSS Lisans Eğitim Bilimleri adaylarının, sınava girecekleri salonlara atanma işlemleri tamamlandı. Adaylar, sınava giriş belgesine Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin (ÖSYM) Aday İşlemleri Sistemi (AİS) üzerinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle ulaşabilir.

Adaylar saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacak.

KPSS SINAV TARİHLERİ

Lisans düzeyinde gerçekleştirilecek olan KPSS Genel Kültür Genel Yetenek sınav tarihi 22 Temmuz, sonuç açıklama tarihi ise 31 Ağustos. Lisans düzeyinde gerçekleştirilecek olan KPSS Alan Bilgisi sınav tarihi 28-29 Temmuz, sonuç açıklama tarihi ise 31 Ağustos. KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) sınav tarihi 5 Ağustos, sonuç açıklama tarihi ise 31 Ağustos olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim