KPSS branş sıralaması açıklandı!

KPSS lisans sınavı sonrası branş sıralaması açıklandı.

KPSS branş sıralaması açıklandı!

18 Eylül tarihinde gerçekleşen KPSS lisans sınavı sonuçlarına adaylar ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden erişim sağlayabilirler. Adaylar, kendileri ile aynı alanda sınava giren diğer adaylar arasında kendi başarı durumlarını öğrenmek için KPSS branş sıralamasını araştırmaya başladı.
İki yıl geçerli olacak KPSS puanlarının öğretmen adayları için ise 2022-KPSS'de elde edilecek puanların geçerlilik süresi bir yıldır. Bugün açıklanan KPSS puanı sonrası adaylar,  branş sıralamalarını da araştırmaya başladı. 

KPSS BRANŞ SIRALAMASI NE İŞE YARAR? 
Adaylar, kendisiyle aynı alanda sınava giren diğer adaylar arasında kendi başarı durumlarını değerlendirmelerine imkân veren bir hizmet olan KPSS branş sıralaması belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır. 

KPSS BRANŞ SIRALAMASI AÇIKLANDI MI?
KPSS Lisans sınavı sonrası branş sıralamasını araştırmaya başladı. KPSS branş sıralaması bugün açıklandı. Açıklanan KPSS branş sıralamasını haberimizden takip edebilirsiniz. 

KPSS LİSANS SINAVI SONUCU NASIL ÖĞRENİLİR? 
KPSS lisans, ÖSYM sonuç açıklama sistemi üzerinden duyuruldu. T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle birlikte adaylar sonuc.osym.gov.tr adresi üzerinden sonuçlara ulaşabilecek. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler