Kanuni Lisesi'ndeki o dedikodu!

Trabzon Kanuni Anadolu Lisesi'nde "Öğretmenlerin okul kantininin işletmesini alıp öğrencilere dışarıdan yemek yedirmediği" dedikoduları şehre yayılırken bu iddianın gerçek dışı olduğu bilgisine ulaşıldı.Haber61.Net Haber Servisi'nin lise yetkililerinden a

Kanuni Lisesi'ndeki o dedikodu!

Trabzon Kanuni Anadolu Lisesi'nde "Öğretmenlerin okul kantininin işletmesini alıp öğrencilere dışarıdan yemek yedirmediği" dedikoduları şehre yayılırken bu iddianın gerçek dışı olduğu bilgisine ulaşıldı.

Haber61.Net Haber Servisi'nin lise yetkililerinden aldığı bilgiye göre, okul kantininin işletmesi Trabzon Liman Müdürlüğü ve bazı kurumlara yemek dağıtımı yapan özel bir firmaya, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce ihale edildi.

Bu firmanın hergün verdiği menü doğrultusunda öğrencilerin yiyecek ihtiyaçlarını giderdiğini belirten okul yetkilileri, "Böyle bir iddia söz konusu bile değil. Öğrencilerimizi dışarıya çıkartmadığımız doğrudur. Sadece evleri okulumuzun çevresine yakın öğrencilerimiz dilekçe yoluyla aileleri tarafından alınıp eve götürülüyor ve daha sonra tekrar okula geri gönderiliyor. Bu kararı okul aile birliği olarak aldık. Amacımız öğrencilerin dışarıda fast-food tarzı yiyecekler, internet kafeler ve kötü alışkanlıklara karşı korumak" dediler. Ayrıca lise yetkilileri bu dedikoduları öğrencilerin dışarıya çıkamadıkları için yaydıklarını söylediler.

Böyle bir dedikodunun dolaşmasından rahatsız olduklarını belirten okul yetkilileri amaçlarının öğrencilere en iyi hizmeti vermek olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim