Kanuni Anadolu Lisesi, ‘Yılın Girişimci Okulu’ seçildi

Kanuni Anadolu Lisesi, yurtdışında Türkiye’yi temsil edecek

Kanuni Anadolu Lisesi, ‘Yılın Girişimci Okulu’ seçildi

Trabzon Kanuni Anadolu Lisesi, ‘Genç Başarı Eğitim Vakfı’ tarafından “Yılın Girişimci Okulu’ olarak seçildi. 

Girişimcilik eğitimindeki en iyi okulların ulusal ve Avrupa çapında belirlendiği "The Entrepreneurial School” TES Ödüllerinin bu yıl 7.’si düzenleniyor. Dünyada 40 ülke arasında yapılan etkinlikte her yıl  “Akademik Liseler” ve “Meslek Liseleri” olmak üzere iki ayrı kategoride “Yılın Girişimci Okulları” belirleniyor.  Türkiye’de ‘Genç Başarı Eğitim Vakfı’ tarafından yürütülen etkinlikte, aday okullar arasında yapılan seçim sonucu Trabzon Kanuni Anadolu Lisesi akademik kategoride ‘Yılın Girişimci Okulu’ seçilerek, Türkiye’yi Avrupa’da “The Entrepreneurial School Award 2022”de temsil etmeye layık görüldü. 12-14 Temmuz 2022 tarihlerinde gerçekleşecek Avrupa’nın en kapsamlı girişimcilik festivali GEN-E 2022’de ödül alan okullar ilan edilecek.

Kanuni Anadolu Lisesi, ‘Yılın Girişimci Okulu’ seçildi

“ÇOY GAYRETLİ VE PLANLI ÇALIŞMANIN ÜRÜNÜ”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kanuni Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Balaban, eğitim vizyonu ve uyguladığı girişimcilik eğitim programları dolayısıyla Kanuni Anadolu Lisesi’nin hem ülke çapında hem de uluslararası arenada başarı çıtasını her yıl yükselttiğini dile getirdi. The Entrepreneurial School Award 2022’de Türkiye’yi temsil etmekten son derece gurur duyduklarını kaydeden Balaban, “Bu başarılarda emeği olan başta öğretmen, öğrenci ve idarecilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Okulumuzun elde ettiği başarılar tesadüfi değildir. Planlı, programlı ve çok gayretli çalışmaların neticesidir. Ekip ruhuyla hareket etmenin kazanımlarını yaşıyoruz. Bu durum da okulumuza artı değerler kazandırıyor. Bugüne kadar hem yurtiçinde hem yurtdışında birçok başarılar elde ettik. Umarım Avrupa’da düzenlenecek olan The Entrepreneurial School Award 2022’den de iyi bir neticeyle yurdumuza döneriz. Hem ülkemizi, hem şehrimizi gururlandırırız.” diye konuştu.

Kanuni Anadolu Lisesi, ‘Yılın Girişimci Okulu’ seçildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim