Kaç bin öğrenci ders başı yaptı?

Türkiye'de 2011-2012 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması ile Trabzon'da 8 bin 483 öğretmen yaklaşık 160 bin öğrenci ile birlikte ders başı yaptı.Ders yılı münasebetiyle Trabzon Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda sabah saatlerinde bir tören yapıldı. Törende ö

Kaç bin öğrenci ders başı yaptı?

Türkiye'de 2011-2012 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması ile Trabzon'da 8 bin 483 öğretmen yaklaşık 160 bin öğrenci ile birlikte ders başı yaptı.

Ders yılı münasebetiyle Trabzon Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda sabah saatlerinde bir tören yapıldı. Törende öğrencilerin yanı sıra velilerinde heyecanlı olduğu gözlenirken, özellikle 1 sınıfa yeni başlayan minik öğrencilerin heyecanı dikkat çekti.

Okul müdürü M. Cemal Kalyoncu, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada eğitim ve öğretimin önemine işaret ederken, okul olarak başarı sıralamasında Trabzon'da ilk 3'te yer aldıklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler