İşte Giresun Üniversitesi rektörü

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Metin Öztürk'ün ayrılmasının ardından yerine vekalet eden Prof. Dr Aygün Attar'ın bir aylık görev süresinin dolması üzerine YÖK tarafından bu göreve Prof. Halil İbrahim Bahar atandı.Seçimlere kadar GÜ'de rektör

İşte Giresun Üniversitesi rektörü

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Metin Öztürk'ün ayrılmasının ardından yerine vekalet eden Prof. Dr Aygün Attar'ın bir aylık görev süresinin dolması üzerine YÖK tarafından bu göreve Prof. Halil İbrahim Bahar atandı.
Seçimlere kadar GÜ'de rektör olarak görev yapacak olan Bahar'ın, Uluslararası Stratejik Araştırmalar Kurumu'nda Sosyal Araştırmalar Merkezi Başkanlığı ile Polis Akademisi Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüttüğü öğrenildi.
Yarın Giresun'da olması beklenen Bahar ilk açıklamasında, Giresun Üniversitesi'ni kentle bütünleştireceği mesajını verdi.
Bahar, "Giresun Üniversitesi'ni şehirle, şehirde yaşayanlarıyla birleştireceğiz. Giresun'un her alanda gelişmesi, modernleşmesi ancak Giresun Üniversitesi'yle olur. Buna da toplumun tamamı katkı sağlamalı ve destek vermelidir. Bizler sadece bu manada bir araç olacağız" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim