İstanbul Üniversitesi yeni akademik yıla ’merhaba’ dedi

İstanbul Üniversitesinin 2015-2016 Akademik Yılı Açılış Töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Mahmut Ak, "Geleceğimiz temsil eden gençlerimize en iyi olanakları sunmak, en yeni bilgileri aktarmak ve onların projelerine destek olmak için büyük bir gayret için

İstanbul Üniversitesi yeni akademik yıla ’merhaba’ dedi

İstanbul Üniversitesinin 2015-2016 Akademik Yılı Açılış Töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Mahmut Ak, "Geleceğimiz temsil eden gençlerimize en iyi olanakları sunmak, en yeni bilgileri aktarmak ve onların projelerine destek olmak için büyük bir gayret içinde olacağız" dedi.

İstanbul Üniversitesi 2015-2016 Akademik Yılı Açılış Töreni, Fen Fakültesi Ord. Prof. Dr. Cemil Birsen Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Açılış törenine, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, akademisyenler ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış töreninde İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, Ankara'da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yakınlarına ve Türk milletine baş sağlığı diledi.

Rektör Ak konuşmasının devamında, "Akademik açılış töreninde sizlerle birlikte olmaktan büyük bir heyecan ve mutluluk duyuyorum. Yeni akademik yılı yeni bilgiler, yeni tecrübeler, yeni projeler, yeni dostluklar getirmesini temenni ediyorum. Bu eğitim öğretim yılında, yine geleceğimiz temsil eden gençlerimize en iyi olanakları sunmak, en yeni bilgileri aktarmak ve onların projelerine destek olmak için büyük bir gayret içinde olacağız. Aynı gayreti gençlerimizin de gösterdiğine şahit oldum. Yeni teknolojilerin hızla yayılması, uzaktan eğitim olanakların ortaya çıkması, öğrenci odaklı eğitim anlayışın hakim olması ve eğitimde katı kuralların ortadan kalkması gibi gelişmeler sayesinde birçok projeye olanak sağladığını biliyorum. Bu olanaklardan en iyi faydalanmak için nasıl çaba harcandığını görüyorum. Bu da beni hem bir öğretim üyesi olarak, hem de rektör olarak heyecanlandırmaktadır" dedi.

İstanbul Üniversitesi yeni akademik yıla ’merhaba’ dedi

İstanbul Üniversitesi yeni akademik yıla ’merhaba’ dedi

İstanbul Üniversitesi yeni akademik yıla ’merhaba’ dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler