İspanya'da eğitim için video çektiler finale kaldılar

Trabzonlu bir öğrencininde aralarında bulunduğu bir grup öğrenci İspanya'da eğitim için çektikleri video ile katıldıkları yarışmada finale kaldı.

İspanya'da eğitim için video çektiler finale kaldılar

Haber61 - Haber Servisi - Trabzonlu Hande Karahüseyin’in de aralarında bulunduğu bir grup üniversite öğrencisi İspanya’da eğitim hakkı kazanabilmek için sosyal medya üzerinden yürütülen bir yarışmada finale kaldı.


İstanbul Özyeğin Üniversitesi öğrencilerinden Trabzonlu Handenur Karahüseyin’inde aralarında bulunduğu, Nasiba Mangliyeva, Ekin Girgin, Açelya Kurtay ve Bilge Kasapoğlu İspanya'da eğitim kazanabilmek için İspanyolca günlük yaşamlarını anlatan bir video çekerek sosyal medya üzerinden düzenlenen yarışmaya katıldı.

Facebook’ta en fazla beğeniyi alan videoyu çeken grubun kazanacağı yarışmada finale yükselen öğrenciler, finalde Katar ve Bangladeş ile yarışarak Türkiye’yi temsil ediyor.

Kazanabilmek için destek bekleyen öğrenciler, “Sizde videoyu beğenerek destek olun, Türkiye’mizi ve videolarına günlerce emek vermiş bu öğrencileri gururlandırın. Haydi parmaklara kuvvet!!!” ifadelerine yer verdiler.

Destek vermek isteyenler için videonun linki: https://www.facebook.com/concedecine/videos/2094146340812277/
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim