Iğdır'a kitap gönderilim

Iğdır'da yayın yapan radyo, önemli bir kampanya başlatarak tüm Türkiye’ye, destek vermeleri çağrısında bulundu. Iğdır‘da, 1'den 8.sınıfa kadar eğitim ve öğretim veren 3 İlköğretim okuluna ulaştırılmak üzere "Kitap yardımı’’ kampanyası başlatıldı. Radyoda

Iğdır'a kitap gönderilim

Iğdır'da yayın yapan radyo, önemli bir kampanya başlatarak tüm Türkiye’ye, destek vermeleri çağrısında bulundu. 

Iğdır‘da, 1'den 8.sınıfa kadar eğitim ve öğretim veren 3 İlköğretim okuluna ulaştırılmak üzere "Kitap yardımı’’ kampanyası başlatıldı. Radyoda Dj’lik yapan bir çocuk annesi Seher Kargı Iğdır’da "Türkiye için kütüphanesi olmayan okullarımız kalmasın" adı altında bir kampanya başlatması takdirle karşılanırken, yapmış olduğu 10834097_10152923012252148_1531597677_n.jpgaçıklamada; "Karanlığın belirsizliğin içerisinde eğitim eşitsizliği yüzünden ayrıştırılan, ötekileştirilen çocuklar yerine, okuyan, okudukça güçlenen, aydın yeni bir nesil için, birlik beraberlik içinde, güçlü bir Türkiye için, kütüphanesi olmayan okullarımız kalmasın. Karadeniz’den, Akdeniz’e, Ege’den, iç Anadolu’ya , tüm bölgelerimiz, haydi Türkiye hep birlikte olalım. Evinizden yada dışardan temin edilerek, ülkemize güneşin ilk doğduğu il Iğdır’daki 3 ilk öğretim okulumuz için, geleceğimiz çocuklarımız için destek verelim. Bu çocuklarımızın yarının güneşi olduklarını unutmayalım. Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı, Toplum Destekli Şube Müdürlüğünün desteğinde, okullarımıza kütüphane kurmak için desteklerinizi bekliyoruz’’ dedi. 

Daha öncede bölgedeki çocuklar için başarılı işlere imza atan ve aslen Edirneli olan Kargı’dan, söz konusu okullar için, kütüphanelerine, roman, hikaye , fıkra, karikatür, bilmece türü kitap ve dergilerin yanı sıra, Atatürk’ün hayatını ve cumhuriyetin kuruluşunu anlatan kitaplar ve yardımcı ders kitapları, test kitapları, ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı onaylı 100 temel eserden oluşan kitaplara ihtiyaç olduğu öğrenildi. 

Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler, şu telefon numarasından iletişime geçebilirler; 0506 858 96 26

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim