İbrahim Özen KTÜ'yü anlattı

KTÜ Rektörü İbrahim Özen Trabzon Basınına Rektörlük senato binasında bir toplantı düzenledi. KTÜ Rektörü İbrahim Özen; “Sel felaketinde ölenlerde büyük üzüntü duyduk. Ailelerine başsağlığı diliyorum. Allah böyle felaketlerden korusun. Trabzon Valisi Recep

İbrahim Özen KTÜ'yü anlattı
KTÜ Rektörü İbrahim Özen Trabzon Basınına Rektörlük senato binasında bir toplantı düzenledi.

KTÜ Rektörü İbrahim Özen; “Sel felaketinde ölenlerde büyük üzüntü duyduk. Ailelerine başsağlığı diliyorum. Allah böyle felaketlerden korusun.

Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın açıklaması ile 1 öğrencide Domuz Gribi vakasına rastlandı. Gereken bu hasta için yapılıyor.

Yanık Ünitesini bu haftadan sonra açmayı planlıyoruz. Üniversitemizi Büyütmeye çalışıyoruz.

Son 2,5 yıl öncesinde 5 üniversiteye ayrılmamızla KTÜ dikey büyüme yaşamıştır. AR-GEler ve danışmanlık hizmetleri artmıştır. Rekabette zirvede olmanın yolu bilgi ve gelişimden geçmektedir. TEKNO kentler Sanayicilerle bir araya gelmekte çok önemlidir. Üniversite gelişimi Sanayiciye sunmaktadır.

TEKNOKENTE 13 firma başvurmuştur.

Ankara'da toplantı yapıldı. Toplantıda KTÜ Gen ve teknoloji projesi ile sunumunu yapmıştır.

Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Uluslar arası denizcilik üniversiteleri birliğine 18 eylül 2009 da kabul edilmiştir. Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesini tebrik ediyorum.

Mühendislik Fakültemizde 10 bölüm var. Bunlardan Endüstri Mühendisliğine henüz kayıt yapılmamıştır. İnşaat ve Makine Mühendisliği 2007 yılından MÜDEK tarafından değerlendirilerek kalite ödülü almıştır. 16 kişilik bir Heyeti üniversitemizde misafir edeceğiz. Üniversitemizi denetleyecekler. 2 yıllık bir akreditasyonları olacaktır. KTÜ hak ettiği kararları almak için verdiği çabası sürmektedir.

KTÜ Avrupa kredi transfer sisteminde KTÜ 14. Sırada yer alıyor.

Kabul edilen 7 üniversiteden 1'iyiz.

Geçen yıl Avrupa Kredi etiketini Türkiye'den hiçbir üniversite alamamıştır.

KTÜ'NÜN ULUSLAR ARASI İLİŞKİLERİ

Erasmus programını başarı ile sürdürmekteyiz.
2009-2010 yılında 500 bin avro ödenek alınmıştır. Mart ayında dış kurumsal değerlendirmeler programına başvuru yaptık.

UZAKTAN ÖĞRETİM

Yüksek lisans programında sosyal bilimler enstitüsü Eğitim yönetimi, teftiş, planlama ve ekonomisinde tezsiz yüksek lisans programına 100 kişi alınacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler