"Her üniversiteye bir cami"dediler

Gençlik Mahalefeti,KTÜ Öğrenci Kolektifi ve TKP’li Öğrenciler bugün Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde bir basın toplantısı düzenlediler. Öğrenciler düzenledikleri basın toplantısında YÖK'ü hedef aldılar.Gençlik Mahalefeti,KTÜ Öğrenci Kolektifi ve TKP’li Öğ

"Her üniversiteye bir cami"dediler

Gençlik Mahalefeti,KTÜ Öğrenci Kolektifi ve TKP’li Öğrenciler bugün Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde bir basın toplantısı düzenlediler. Öğrenciler düzenledikleri basın toplantısında YÖK'ü hedef aldılar.

Gençlik Mahalefeti,KTÜ Öğrenci Kolektifi ve TKP’li Öğrenciler’in yaptığı açılama aynen şöyle:

“Her üniversiteye bir cami”.”dindar ve kindar nesiller istiyoruz” dediler.Üniversiteleri gericilik eliyle teslim almaya çalıştılar.Gericilik eliyle kendilerine biat eden bir nesil yaratmaya çalıştılar.Üniversitelerde bu maya tutmadı.

Ellerinde meşruiyeti yitirmiş bir disiplin yönetmeliği vardı.”üniversitelerde siyaset serbest olacak” deyip yeni disiplin yönetmelikleri yazdılar.Aslında yalnızca daha uygulanabilir bir disiplin yönetmeliği istedikleri hızla açığa çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim