Hazırlık sınıfı olmadan İngilizce artacak

Milli Eğitim Bakanlığı 5’inci sınıfların yabancı dil hazırlık sınıfı olacağına yönelik haberler üzerine MEB’in yabancı dil müfredat çalışmasına dair bir açıklamada bulundu.Yabancı dil hazırlık sınıfının gündeme gelmesi 4+4+4 şimdi de 4+1+3+4’mü oluyor şek

Hazırlık sınıfı olmadan İngilizce artacak

Milli Eğitim Bakanlığı 5’inci sınıfların yabancı dil hazırlık sınıfı olacağına yönelik haberler üzerine MEB’in yabancı dil müfredat çalışmasına dair bir açıklamada bulundu.

Yabancı dil hazırlık sınıfının gündeme gelmesi 4+4+4 şimdi de 4+1+3+4’mü oluyor şeklinde yorumlanmıştı. MEB, yabancı dil eğitimine ağırlık veren bir müfredat üzerinde çalışıldığını fakat 5"inci sınıfların yabancı dil hazırlık sınıfına dönüştürülmesi yönünde bir çalışma olmadığını açıkladı.

MEB’den yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Milli Eğitim Bakanlığı’nca 5"inci sınıflarda, yabancı dil eğitimine ağırlık veren bir müfredat üzerinde çalışılıyor.

Bu, 5"inci sınıfların yabancı dil hazırlık sınıfına dönüştürülmesi yönünde bir çalışma olmayıp tamamlandığında ayrıntılar kamuoyuyla paylaşılacak.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler