Giresun rektörünün şok ayrılığı

Giresun Üniversitesi Rektörlüğü görevinden ayrılan Prof. Dr. Osman Metin Öztürk, görevi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aygün Attar'a devrederek personelle vedalaştı.Yaklaşık üç yıldır Giresun Üniversitesi'nde 'Kurucu Rektör' olarak görev yapan ve görev süres

Giresun rektörünün şok ayrılığı

Giresun Üniversitesi Rektörlüğü görevinden ayrılan Prof. Dr. Osman Metin Öztürk, görevi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aygün Attar'a devrederek personelle vedalaştı.

Yaklaşık üç yıldır Giresun Üniversitesi'nde 'Kurucu Rektör' olarak görev yapan ve görev süresinin dolmasına bir yıl kala süpriz bir şekilde görevinden ayrılma kararı alan Prof. Osman Metin Öztürk, yerine geçici görevlendirilen Prof.Dr. Aygün Attar’a görevini devretti.

Rektör Öztürk, görevini devretmesi ve idari personellerle vedalaşmasının ardından kısa bir değerlendirmede bulunarak “Mümkün olduğu kadar Giresun Üniversitesi'ne güzel hizmetler vermeye çalıştık. Üniversitenin aynı şekilde gelişmeye devam edeceğinden şüphemiz yok” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim