Emniyetten miniklere eğitim

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’ne bağlı polis memurları, Akçaabat Mehmet Arslantürk Anaokulu öğrencileriyle bir araya geldiler.Ana sınıfı öğrencileriyle buluşan ekipler, bir sunum hazırlayarak polislik mesleği ve trafik kuralları hakkında minikler

Emniyetten miniklere eğitim

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’ne bağlı polis memurları, Akçaabat Mehmet Arslantürk Anaokulu öğrencileriyle bir araya geldiler.

Ana sınıfı öğrencileriyle buluşan ekipler, bir sunum hazırlayarak polislik mesleği ve trafik kuralları hakkında miniklere bilgiler verirken, zararlı alışkanlıklardan korunma yolları ile 155 Polis Hattı hakkında öğrencileri bilgilendirdiler. Acil telefonların hangilerinin nasıl kullanıldığını anlatan polisler, bu telefonların gereksiz yere kullanılmasının insanlara zarar vereceğini açıkladılar.

Öğrencilerin uyması gereken trafik kuralları slayt gösterimi eşliğinde anlatıldı. Amirliğin, anaokulu öğrencilerine yönelik çalışmalarının devam edeceği bildirildi.

Ziyaret sonunda öğrencilerle fotoğraf çektirilirken, bazı öğrenciler de polis olmak istediklerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim