Düzköy'den Almanya'ya yolculuk

Düzköy Nazım Kayhan Çok Programlı Lisesi öğrencileri, AB Eğitim ve Gençlik Programları kapsamında hazırlanan Elektronik Güvenlik Sistemleri isimli Leonardo da Vinci Projesi için Almanya’ya gidiyor. Proje kapsamında 8 öğrenci, Almanya’nın Lübz kasabasında

Düzköy'den Almanya'ya yolculuk

Düzköy Nazım Kayhan Çok Programlı Lisesi öğrencileri, AB Eğitim ve Gençlik Programları kapsamında hazırlanan Elektronik Güvenlik Sistemleri isimli Leonardo da Vinci Projesi için Almanya’ya gidiyor. Proje kapsamında 8 öğrenci, Almanya’nın Lübz kasabasında 2 hafta süreyle staj yapacaklar.

 

Pazar günü Almanya hareket edecek olan Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı öğrencileri; Mehmet Akif AKTÜRK, Soner KARBUZ, Soner AKTÜRK, Fatih TOPCU, Şeker Ahmet SAMAST, Samet YILDIZ, Ali TOPCU ve Veli TOPCU’ya, Elektronik Öğretmeni Şükrü GÜNESEN refakat edecek.

 

Projede; Katılımcı öğrencilerin, güvenlik sistemleri sektöründeki modern sistem ve cihazlar hakkında bilgi edinerek yeni yöntem ve teknikleri öğrenmeleri, yabancı dil becerilerini geliştirmeleri ve sektörde istihdam şanslarının arttırılması amaçlanmaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim