DUS ve TUS'da büyük gün yarın

DUS ve TUS'da ek yerleştirme için tercihler yarın alınmaya başlanacak. DUS ve TUS'a giren adaylar ek yerleştirme işlemlerini ÖSYM'nin sitesinde yapabilecek... Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) ve Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS

DUS ve TUS'da büyük gün yarın
DUS ve TUS'da ek yerleştirme için tercihler yarın alınmaya başlanacak. DUS ve TUS'a giren adaylar ek yerleştirme işlemlerini ÖSYM'nin sitesinde yapabilecek...
 
Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) ve Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) ilkbahar dönemi ek yerleştirme için tercihler yarından itibaren alınmaya başlanacak. ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, 2013-DUS ve 2013 TUS İlkbahar Dönemi ile ilgili ek yerleştirme tercih işlemleri, 26 Haziran-1 Temmuz 2013 tarihleri arasında ÖSYM'nin https://www.osym.gov.tr internet adresinden aday tarafından yapılacak.
 
Ek yerleştirme, ilkbahar dönemi tercih kılavuzunda yer alan ilke ve kurallara göre yapılacak. Ek yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin internet sayfasında yayımlanacak. Adaylara, ek yerleştirme sonuç belgesi gönderilmeyecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim