Dershaneler için yeni adım

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), il eğitim denetmenleri aracılığıyla doldurulacak "Özel Dershaneler Bilgi Formu" ile dershanelerin bilgilerini güncelleyecek.Bakanlık, dershanelerin dönüşümünün sağlanması amacıyla yürüttüğü çalışmalara devam ediyor. Bu kapsam

Dershaneler için yeni adım

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), il eğitim denetmenleri aracılığıyla doldurulacak "Özel Dershaneler Bilgi Formu" ile dershanelerin bilgilerini güncelleyecek.

Bakanlık, dershanelerin dönüşümünün sağlanması amacıyla yürüttüğü çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda dönüşüm sürecinin sağlıklı yürütülmesi için il denetmenlerinden oluşturulan bir ekip, Türkiye genelindeki 3 bin 622 dershanenin yöneticileriyle yüz yüze görüşerek, görüş ve önerilerini alacak.

Bu amaçla valiliklere "Özel Dershaneler Bilgi Formu" gönderildi. İl eğitim denetmenleri, dershane yöneticileriyle görüşerek doldurdukları formdaki bilgileri 26 Aralık'a kadar
"http://anket.meb.gov.tr/personelbilgi, http://anket.meb.gov.tr/dershanebilgi" adresindeki veri tabanına işleyecek.

Böylece dershanelerin fiziki ve beşeri altyapılarına ilişkin bilgiler güncellenecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler