Ders çalışana çay bedava

Çankırı'da öğrencileri ders çalışmaya teşvik etmek isteyen bir işletmeci, vize haftasında kafesinde ders çalışan üniversite öğrencilerine ücretsiz çay ikram ediyor.Kafe işletmecisi Seyfullah İncekara, müşteri kitlesini üniversite öğrencilerinin oluşturduğ

Ders çalışana çay bedava

Çankırı'da öğrencileri ders çalışmaya teşvik etmek isteyen bir işletmeci, vize haftasında kafesinde ders çalışan üniversite öğrencilerine ücretsiz çay ikram ediyor.

Kafe işletmecisi Seyfullah İncekara, müşteri kitlesini üniversite öğrencilerinin oluşturduğunu, bu nedenle öğrencileri hem ders çalışmaya teşvik etmek hem de onlara katkı sağlamak için böyle bir uygulama başlattığını söyledi. Sınavlarda başarılı olabilmeleri için işletmelerinde bir araya gelen öğrencilere çay ikram ettiklerini anlatan İncekara, uygulamaya ticari bakmadıklarını anlattı. Kafe sahibi, uygulamanın final haftasında da devam edeceğini vurguladı.

Kafede ders çalışan üniversite öğrencileri ise uygulamadan memnun olduklarını belirtti. Üniversite öğrencisi Sadık Yılmaz, uygulamanın kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, "Ben yurtta kalıyorum. Bu kafe çok sıcak bir aile ortamı oluşturmuş. Arkadaşlarımızla gelip burada ders çalışıyoruz. Çaylarımız da kafe sahibinin ikramı. Yurtta bazen gürültü nedeniyle ders çalışamıyorum, bu ortamdan gayet memnunuz" diye konuştu.

Kentte yeterli sayıda sosyal mekan bulunmadığına dikkati çeken öğrenciler, kafenin sınavlara çalışabilmek için uygun ortam sunduğunu dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler