ÇOMÜ'DE Toplu Mezuniyet Töreni Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı mezunlarından Fakülteler, Yüksekokullar, Meslek Yüksekokulları arasında en başarılı olan 1. 2. ve 3’ncülerin ödüllendirildiği ÇOMÜ Mezuniyet Töreni Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleş

ÇOMÜ'DE Toplu Mezuniyet Töreni Yapıldı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı mezunlarından Fakülteler, Yüksekokullar, Meslek Yüksekokulları arasında en başarılı olan 1. 2. ve 3’ncülerin ödüllendirildiği ÇOMÜ Mezuniyet Töreni Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 
Törene Vali Ahmet Çınar, MHP Çanakkale Milletvekili İ. Kürşat Tuna, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Nihat Doğan, Başsavcı Vekili Mehmet Çetinkaya, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan, Vali Yardımcısı Cemal Yıldızer, üniversite yöneticileri, akademik ve idari personel ile öğrenci velileri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından müzik dinletisi gerçekleştirildi. Müzik dinletisinin ardından ÇOMÜ tanıtım filmi izlendi ve açılış konuşmalarına geçildi.
Üniversite 1’ncisi Adnan Özlü yaptığı konuşmada kendisini yetiştiren hocalarına, ailesine çok teşekkür ederken “Üniversite bizleri sadece iş hayatına değil aynı zamanda hayat okuluna hazırlayan bir yerdir. Akademik eğitimimiz dışında değerli hocalarımızdan edindiğimiz eşsiz tecrübeler, üniversitemizin eğitimimiz ve kendimizi geliştirmemiz için sunduğu fırsatlar saymakla bitmez. Bu anlamda Üniversitemiz her zaman hayatımızdaki ‘İyi kilerden biri olacak’ dedi.
ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ise öğrencilerin ÇOMÜ’de gösterdiği başarının ileride yapacakları diğer başarıların göstergesi olacağını da ifade ederek öncelikle öğrencileri başarılı bir şekilde yetiştiren ailelerine sonra da hocalarına sevgi ve saygının iletilmesi gerektiğine inandığını söyledi. Öğrencilerin hayatlarının geri kalan kısmında başarı anlamında çok fazla sıkıntı yaşamayacaklarına inandıklarını belirterek başarının öğrencileri değerlerinden, köklerinden uzaklaştırmaması gerektiğini söyleyerek tüm öğrencileri tebrik ettiğini kaydetti. Rektör Acer üniversitesini seven, değer veren bir şehirde olduklarını da belirterek üniversitenin Çanakkale’nin bir parçası olduğunu da belirtti.
Konuşmaların ardından üniversite, fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarında dereceye girenlere onur belgesi, diplomaları, plaket ve anı hediyesi törenle verildi. Törenin sonunda ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer tarafından dereceye giren öğrencilere ÇOMÜ rozeti takıldı. Üniversite 1’ncisi ise Adnan Özlü, 2’ncisi Vildan Oral, 3’ncüsü ise Tuğçe Civelek oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim