Çocuk Yetiştirmede Altın Öğütler

Bedri Rahmi Eyüboğlu İlköğretim Okulu'nda öğrenci velilerine yönelik olarak “nasıl bir çocuk yetiştirmek istiyorsunuz” konulu seminer düzenlendi.Seminerde Okul Müdürü Abdul Yadigaroğlu ve okul rehber öğretmeni Psk. Danışman Neyir Gül Kanbur tarafından öğr

Çocuk Yetiştirmede Altın Öğütler

Bedri Rahmi Eyüboğlu İlköğretim Okulu'nda öğrenci velilerine yönelik olarak “nasıl bir çocuk yetiştirmek istiyorsunuz” konulu seminer düzenlendi.

Seminerde Okul Müdürü Abdul Yadigaroğlu ve okul rehber öğretmeni Psk. Danışman Neyir Gül Kanbur tarafından öğrenci velilerine başarılı bir çocuk yetiştirmenin püf noktaları anlatıldı.

Okul rehber öğretmeni Psikolojik Danışman Neyir Gül Kanbur "Bilişsel,duygusal,sosyal yönden donanımlı çocuklar yetiştirirken amaçlarımız uyguladığımız yöntemlerle ne kadar örtüşüyor? farkında olmadan çocuklarımızı iyi yetiştirelim derken bir çok yanlışlıklar yapıyoruz.

Çocuklarımızı dinlemiyor, dinliyormuş gibi yapıyoruz. Neden?" -bizde böyle gördük." diyoruz ya da Anne-babalık mesleğinin öğrenilebilir bir meslek veya sanat olduğunu bilmiyoruz.

Nasıl bir aile modeline sahibiz? bir değerlendirelim." diyerek velilerin sağlıklı bir çocuk yetiştirmek için ailelerde neler yapılması gerektiği konusunda bilgilendirdi.

Katılımın yüksek olduğu seminer ailelerin çocuk yetiştirilmesinde yapması gerekenlerle ilgili soru cevap bölümü ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim