Bu kitap farklı!

Bu kitap bildiğiniz kitaplardan çok farklı. Videoların, müziklerin, fotoğrafların, sosyal medyanın da yer aldığı interaktif seyahat kitabını hem okuyor hem izliyor hem dinliyor hem de sosyal medya sayesinde fikrinizi yazıp arkadaşlarınızla paylaşabiliyors

Bu kitap farklı!
Bu kitap bildiğiniz kitaplardan çok farklı. Videoların, müziklerin, fotoğrafların, sosyal medyanın da yer aldığı interaktif seyahat kitabını hem okuyor hem izliyor hem dinliyor hem de sosyal medya sayesinde fikrinizi yazıp arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.
 
Gazeteci,Yapımcı,Televizyon Programcısı Cüneyt Özdemir, Türkiye’nin ve dünyanın birçok noktasına yaptığı seyahatlerden en ilginç notları bu uygulama için derledi. Bu uygulamayı sadece okumayacak 36 şehrin sokaklarında şölen havasında gezecek, o şehre ait müzikler eşliğinde dans edecek, şehirler ile ilgili en detaylı bilgileri eğlenerek öğreneceksiniz.
 
Cüneyt Özdemir’in yazdığı yazılara çektiği videolar, söylediği şarkılar ve fotoğraflar ile yepyeni bir deneyim sunuyor. Dipnot Digital Yayınları’n kitabını iPad’lerinize ve tablet bilgisayarlarınıza indirdiğinizde Google Map uygulaması ile anlatılan mekanlara ulaşacak, youtube kanalıyla kendi deneyimlerinizi ekleyecek ve facebook üzerinden yorumlarınızı arkadaşlarınızla paylaşabileceksiniz
 
“Hayata Kısa Bir Ara” ile Beyrut’ta Ermeni bir kitapçının düşüncelerinin peşine düşüp sizleri bir anda Kastamonu’nun Tirid’ine bandırmaya götüren sürprizlerle dolu. Pablo Neruda’nın evinden, Cannes film festivalinin perde arkasına, Vietnam’dan Seul sokaklarına kadar bir gezginin zaman içindeki yol haritasını ve bu haritanın mihenk noktalarını bulabileceğiniz bir seyahat kitabı ile karşı karşıyasınız.
 
Dipnot Dijital Yayınları uygulama yani app. kitaplarının ilki olan “Hayata Kısa Bir Ara” iTunes Store’dan indirebilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler