Borsadan İbrahim Özen'e ziyaret

TTB'nin son yapılan genel kurulda göreve getirilen yeni üyelerinden oluşan bir heyet KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen'i makamında ziyaret ettiler. Meclis Başkanı Mehmet Cirav ile Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu'nun başkanlığındaki heyet Rek

Borsadan  İbrahim Özen'e ziyaret
TTB'nin son yapılan genel kurulda göreve getirilen yeni üyelerinden oluşan bir heyet KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen'i makamında ziyaret ettiler.

Meclis Başkanı Mehmet Cirav ile Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu'nun başkanlığındaki heyet Rektör Özen'den üniversitenin özellikle fındık ve çay konusunda bilimsel araştırmalara ağırlık vermesini istediler.

Şükrü Güngör Köleoğlu, borsa olarak bu konuda yapılacak çalışmalara her türlü desteği vereceklerini ifade ederek, “Fındık bir dünya ürünü. Çay bölgemizin ve ülkemizin en önemli ekonomik ürünlerinden biri. Fındık ve çay hem ekonomik, hem de sağlık açısından sağlam verilere dayandırılarak araştırılmalı ve gelecek için neler yapılacağı sağlam temeller üzerine oturtulmalıdır. Bunun için sektörle ilgili tüm kesimlerin işbirliği yapması gerekir. Bunun organizasyonu için üzerimize ne düşerse yerine getireceğiz” dedi.

KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, üniversitenin kuruluş amaçları arasında bölge ile ilgili çalışmalara ağırlık verilmesinin de yer aldığına dikkat çekerek, “Bünyemizde Fındık ve Çay Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi bulunmaktadır. Bu merkezin verimli çalışabilmesi için işbirliği yapmamız lazım. Biz buna hazırız” diye konuştu.

Borsa heyeti, ayrıca Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necati Tüysüz ile Trabzon Barosu Başkanı Mehmet Şentürk'ü de ziyaret ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler