Bir öğrenci bir fidan projesi

Ağaç sevgisi ve çevre bilinci geliştirmek, tohumdan meyve fidanı yetiştirmek ve yetiştirilen fidanları dikmek amacıyla daha önce Van'daki ilköğretim okullarında başlatılan uygulamaya Trabzon'da destek verdi. Projeyle ilgili Milli Eğitim İl Müdürlüğü ek hi

Bir öğrenci bir fidan projesi

Ağaç sevgisi ve çevre bilinci geliştirmek, tohumdan meyve fidanı yetiştirmek ve yetiştirilen fidanları dikmek amacıyla daha önce Van'daki ilköğretim okullarında başlatılan uygulamaya Trabzon'da destek verdi. Projeyle ilgili Milli Eğitim İl Müdürlüğü ek hizmet binasında gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında konuşan Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Köse, projenin önemine değinerek “Çevreyi korumak ve geliştirmek, öğrencilere bireysel sorumluluk bilinci kazandırmak ve yürütülen faaliyetlere gönüllü olarak katılmalarını sağlamak, çevre bilinci için bitkilerin özellikle ağaçların önemini kavramaları ve çevre bilincini kazanmaları için bu tür projeler çok önemli” dedi.

Toplantıya Trabzon'daki okullarda görevli öğretmenler katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim