Belediye 'den kırtasiye yardımı

Trabzon Belediyesi, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılın dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına giyecek ve kırtasiye yardımı yapıyor.Trabzon Belediyesi, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılın dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına giyecek ve k

Belediye 'den kırtasiye yardımı

Trabzon Belediyesi, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılın dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına giyecek ve kırtasiye yardımı yapıyor.

Trabzon Belediyesi, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılın dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına giyecek ve kırtasiye yardımı yapıyor. Belediye, bu kapsamda daha önce tespit edilen 2 bin 700 öğrenciye yardım yapacak. Belediye eski binasında verilmeye başlanan yardımlarda okul kıyafetleri, giyecek ve kırtasiye malzemeleri bulunuyor.

Ancak yardım yapılırken ihtiyaç sahibi ailelerin fotoğraflarının yayınlanması tepki topluyor

 

Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılının başlayacak olması nedeniyle yardıma muhtaç ailelerin çocuklarına giyecek ve kırtasiye verilmesi çalışmalarına başladıklarını belirtti. Gümrükçüoğlu, şöyle konuştu: "Okullar açılana kadar yaklaşık 2 bin 700 öğrencimize kırtasiye ve giyecek dağıtımını tamamlamayı planlıyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla muhtaç ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz."

 

Başkan Gümrükçüoğlu, 2012-2013 eğitim öğretim yılının da tüm öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı olmasını temenni etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim