Bakan'dan 4 C'lileri üzecek haber

Seçim öncesi kadro müjdesi alan 4 B'li statüde çalışanların ardından benzer bir talepte bulunan 4/c statüsünde çalışanlara umut ışığı yakılmadı.Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kadro bekleyen 4/C'lilere, "Arkadaşlar o konuda bir değerlendirme yapmam için bir

Bakan'dan 4 C'lileri üzecek haber

Seçim öncesi kadro müjdesi alan 4 B'li statüde çalışanların ardından benzer bir talepte bulunan 4/c statüsünde çalışanlara umut ışığı yakılmadı.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kadro bekleyen 4/C'lilere, "Arkadaşlar o konuda bir değerlendirme yapmam için bir çalışmanın olması gerekiyor. O konu için söyleyecek şu aşamada fazla bir şey yok" dedi.

Meclis'te kayıt işlemini yaptıran Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bir basın mensubunun, "Seçimlerden önce 4B'ler kadroya alındı, 4C'ler için de müjdeniz var mı?" sorusuna Maliye Bakanı, şöyle dedi:

"Arkadaşlar o konuda bir değerlendirme yapmam için bir çalışmanın olması gerekiyor. O konu için söyleyecek şu aşamada fazla bir şey yok."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim