Aykut Çanakcı ve ekibi güven tazeledi

Trabzon Eğitim Bir-Sen 2. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Aykut Çanakcı ve ekibi güven tazeledi

Eğitim Bir Sen Trabzon 2 nolu şubesinin 2. Olağan kurulu geniş bir katılımla gerçekleşti.

Kongreye, ak parti Trabzon milletvekili Bahar Ayvazoğlu, il başkanı Haydar Revi, il başkan yardımcısı Hasan Dilekoğlu, sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri katıldı.

Yeniden başkanlığa seçilen Aykut Çanakcı konuşmasında, Eğitim bir sen hak ve özgürlüklerin teminat altında olduğu, her alanda kalkınmış, eğitimi maarif davası edinmiş, manevi iklimimizin teminatı haline getirmiş, müreffeh bir Türkiye hayali ile yola çıkan erdem ve iyilik hareketinin örgütlü gücüdür.ülkemizin en zor ve sıkıntılı zamanlarında, içimize kök salmış inançla cehalete karşı bilgiden, yasaklara karşı özgürlükten, zalime karşı mazlumdan yana duruşun adıdır. Eğitim bir sen' in tarihi, çeyrek yüzyılı aşan mücadele geçmişi, Türkiyenin karanlıklardan aydınlığa, darbe dönemlerinden demokrasiye, geri kalmışlıktan ilerlemeye geçiş tarihidir. Biz Türkiyenin en büyük sivil toplum örgütüyüz. Bizim yürüyüşümüz iyilik yapma, kırık kalpleri onarma, oluşturacağımız sinerjiyle yarınları daha güçlü kılma, kardeş bulma, kardeş kalma yürüyüşüdür.

Aykut Çanakcı ve ekibi güven tazeledi

Aykut Çanakcı ve ekibi güven tazeledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim