Avusturya'da Türkçe Mastır İmkanı

World Wide Education (wwedy) adlı eğitim şirketinin Türkiye temsilciliğini alan Türk İşadamı Aydoğan Kurt, Avusturya'da Türk öğrencilerine Türkçe mastır ve doktora yapma imkânı sunmanın uğraşını veriyor.Geçtiğimiz aylarda Yukarı Avusturya Eyaleti'nde iki

Avusturya'da Türkçe Mastır İmkanı

World Wide Education (wwedy) adlı eğitim şirketinin Türkiye temsilciliğini alan Türk İşadamı Aydoğan Kurt, Avusturya'da Türk öğrencilerine Türkçe mastır ve doktora yapma imkânı sunmanın uğraşını veriyor.

Geçtiğimiz aylarda Yukarı Avusturya Eyaleti'nde iki otel satın alan İşadamı Aydoğan Kurt, Wwedy ortak girişimiyle burada Türkiye'den gelecek öğrencilere anadillerinde mastır ve doktora eğitimi sunacak.

Açılışını yaptığı otelinde konuyla ilgili gazetemize konuşan Aydoğan Kurt, Wels kentinde bulunan Joseph Schumpeter Enstitüsü School of Applied Studies ve Hans Sachs Enstitüsü School of Advanced Studies'in işbirliği ile Wwedy'nin ilk etapta İşletme ve Kamu Yönetimi mastır ve doktorasını vereceğini ve zamanla çok çeşitli bölümler açacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim