Avrasya Üniversitesine çıkarma

Devlet Bakanları Faruk Özak ve Hayati Yazıcı ile AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, Avrasya Üniversitesi’ni ziyaret etti.Pelitli’deki Avrasya Üniversitesi’ni ziyarette Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın D

Avrasya Üniversitesine çıkarma

Devlet Bakanları Faruk Özak ve Hayati Yazıcı ile AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, Avrasya Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Pelitli’deki Avrasya Üniversitesi’ni ziyarette Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Dumanoğlu Bakanlar ve Bayraktar’ı kapıda karşılarken, üniversitenin konferans salonunda düzenlenen programda konuklar birer konuşma yaptı.

Devlet Bakanı Faruk Özak, Avrasya Üniversitesi’nin çok başarılı olacağını düşündüğünü belirterek, “Trabzon gerçekten yaşabilir 4. büyük şehir. Dün de Başbakanımız demiryolu müjdesini verdi, zaten büyükşehir de oluyoruz. Bu bakımdan bu şehre de bu üniversite yakışır. İnşallah Trabzon’da yeni üniversiteler açılır’’ dedi.

Devlet Bakanı ve AK Parti Rize Milletvekili Adayı Hayati Yazıcı ise “Avrasya Üniversitesi Trabzon’a hayırlı olsun. Aynı bizim gibi hükümetimiz gibi sizde çok iyi çalışıyorsunuz, TOKİ’nin başında hemşeriniz değerli kardeşimiz var, 5 bin konut hedefi koyduk ve bu hedefi tutturduk. Eğitime yatırım gençliğe yatırım demektir. Gençliğe yatırım Türkiye’nin geleceğine yatırım demektir. Bunun farkında olan hükümetimiz emanet aldığı günden bu yana bütçeden en büyük payı da eğitime ayırdı. Bu üniversite Trabzon’a hayırlı olsun’’ dedi.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da, Avrasya Üniversitesi’nin Trabzon’un üniversite kenti olmasında önemli bir katkı sağlayacağını ve güzel birlikteliğin sonucunda üniversitenin Trabzon’a kazandırıldığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler