Arsin'de anaokulunda bir ilk

Okul Müdürü Tuba Hafize Çakı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrenci velilerinin okulda öğrencilerin etkinliklerinden haberdar olmaları için okulun internet sitesini hayata geçirdiklerini belirtti. Sitenin klasik internet sitelerinden farklı olarak tas

Arsin'de anaokulunda bir ilk

Okul Müdürü Tuba Hafize Çakı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrenci velilerinin okulda öğrencilerin etkinliklerinden haberdar olmaları için okulun internet sitesini hayata geçirdiklerini belirtti.

Sitenin klasik internet sitelerinden farklı olarak tasarlandığını ifade eden Çakı, ''Amacımız sadece görsel olarak bir siteye sahip olduğumuzu ifade etmek değil, velilerimizle site aracılığıyla birebir diyalog kurabilmeyi amaçlıyoruz'' dedi.

sude.jpg

İnternet sitesi sayesinde okulda günü gününe yaşanan olayları velilerin takip edebileceğini kaydeden Çakı, ''Öğrencilerimizin beslenme saatleri ve yemek menüleri hakkında bilgi veriyoruz. Okulumuzda yapılan etkinlik ve faaliyetlerden haberdar olunabiliniyor. Ziyaretçi defteri veya iletişim bölümlerini kullanarak idareci ve öğretmenlerimize mesaj gönderiliyor, istek, öneri ve şikayetlerde bulunabiliniyor. Öğrencilerimizin doğum günlerinde onların mutlu günlerine ortak oluyoruz. Sitemizde öğrencilerimizin fotoğraflarını yayınlıyoruz. Böylece veliler çocuklarının okulda neler yaptığını görmüş oluyorlar'' diye konuştu.

Şirinler, Minik Kalpler, Uğur Böceği, Deniz Yıldızı, Gökkuşağı adı altında 5 sınıflarının bulunduğunu kaydeden Çakı, şunları söyledi:

     ''Vizyonumuz okul öncesi eğitime farklı bir boyut kazandırmak, çağdaş eğitim için gerekli tüm enstrümanları kullanmak, özgür ve sağlıklı düşünebilen bireyler yetiştirmek, bireylerin derinliklerinde saklı cevherleri ortaya çıkarmak, sevgi, saygı ve hoşgörü tohumları ekmek. Misyonumuz ise pırıl pırıl bir geleceğin mimarları olacak çocuklarımıza hak ettikleri sevgi, şefkat ve kültürü kazandırarak çağdaş ve sağlam temellere sahip bir toplum oluşturmak, milli ve manevi değerlere sahip çıkan, aynı zamanda modern düşünebilen dengeli bireyler yetiştirmek, okul öncesi eğitimin önemini ve ciddiyetini hissederek çocuklarımızı okula hazırlamaktır.''

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler