AÖF sınavı ne zaman? AÖF ara sınav tarihleri

Binlerce öğrencinin merak ettiği AÖF sınav tarihleri belli oldu.

AÖF sınavı ne zaman? AÖF ara sınav tarihleri

AÖF sınav tarihi ne zaman? sorusunun yanıtı belli oldu. Binlerce Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinin merakla beklediği sınav tarihleri akademik takvimde çok önceden belirlenmişti. Ancak 16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan referandum nedeniyle sınavların ertelenip ertelenmeyeceği merak ediliyordu


AÖF sınavı ne zaman?

Bahar dönemi ara sınavı akademik takvimde yer alan plana göre 29 - 30 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

AÖF Bahar dönemi dönem sonu sınavı ise 03-04 Haziran 2017 tarihlerinde yapılacak. 

Sınavlar yine her zaman olduğu gibi Cumartesi ve Pazar günleri öğleden önce ve sonra olmak üzere ikişer oturum olarak gerçekleştirilecek.
AÖF sınav tarihi ne zaman?

ÜÇ DERS SINAVI

Bu yılın sonunda gerçekleştirikecek olan 2016-17 öğretim yılı  üç ders sınavının tarihi de belirlendi. Buna göre sınavlar 22 Temmuz 2017 günü yapılacak.

YERİNİ DEĞİŞTİRECEK OLANLAR DİKKAT

Bahar döneminde ara sınava girmeden önce ikamet değişikliği yapan ya da sınava farklı bir yerde girmeyi talep eden öğrenciler için tarih geçti. Sınav merkezi tercihini yapmak için son tarih 7 Mart 2017 olarak belirlenmişti..

Dönem sonu sınav yerini değiştirmek isteyenler için ise son başvuru tarihi 18 Nisan 2017 olarak belirlendi.Bu tarihe kadar öğrenciler başvuru yaparak sınav yerlerini değiştirebilirler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler