AÖF kayıt yenileme işlemleri başladı

Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) kayıt yenileme dönemi başladı. 2014-2015 öğretim yılının ikinci dönem kayıtları için öğrencilerin 23 Şubat 2015 Pazartesi günü başlayan kayıt yenileme işlemlerine başlaması gerekiyor.AÖF KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?

AÖF kayıt yenileme işlemleri başladı

Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) kayıt yenileme dönemi başladı. 2014-2015 öğretim yılının ikinci dönem kayıtları için öğrencilerin 23 Şubat 2015 Pazartesi günü başlayan kayıt yenileme işlemlerine başlaması gerekiyor.

AÖF KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?

Kayıt Yenileme işlemleri 3 adımda yapılacak.

1. ADIM: DERS EKLE VE SİL

https://kayit.anadolu.edu.tr adresinin Kayıt Yenileme bölümüne TCKN ve şifrenizle giriş yapın. - "Ders ekle-sil" işlemi ile yeni alacağınız ve bıraktığınız dersleri belirleyeceksiniz. - Yaptığınız "ders ekle-sil" işlemini onaylamanız istenecektir. Yaptığınız ders ekle-sil işlemini onaylamazsanız, yaptığınız "ders ekle-sil" işleminiz geçersiz sayılacaktır. İşlemin geçersiz sayılması durumunda fakülte tarafından atanan dersleri kabul etmiş sayılırsınız. Birden fazla ders ekle-sil işlemi yapan öğrencilerin, en son onayladığı ders ekle-sil işlemi geçerli olacaktır ve banka ödeme bilgileri buna göre oluşacaktır.

2. ADIM: KAYIT YENİLEME ÜCRETİNİN BANKAYA ÖDENMESİ

AÖF kayıt yenileme için Vakıfbank aracılığı ile aşağıdaki seçeneklerden biriyle ödeme gerçekleştirebilirsiniz. İnternet Bankacılığından Ödeme Şubeden Ödeme ATM’den Ödeme (Kartlı/Kartsız) Telefon Bankacığı İle Ödeme

3. ADIM: KONTROL İŞLEMİ

AÖF kayıt yenileme işleminizin gerçekleşip gerçekleşmediğini, https://aof.anadolu.edu.tr adresindeki “Öğrenci Girişi-Türkiye Programları” bölümüne TCKN ve şifrenizle giriş yaparak veya https://kayit.anadolu.edu.tr sitesindeki “Kayıt Yenileme” bölümünden kontrol ediniz.

NOT: Varsa ders kitaplarınız kayıt yenileme tarihleri içerisinden veya bahar dönemi ara sınavına kadar AÖF bürolarından alabilirsiniz.

basvuru_8899-001.jpg

AÖF SINAV TARİHLERİ

AÖF Güz Dönemi ara sınavlarını 6-7 Aralık tarihlerinde gerçekleştirdi. Güz Dönemi'ni tamamlayacak olan Güz Dönemi dönem sonu sınavları ise 24-25 Ocak 2015 tarihlerinde yapıldı ve bu sınavların ardından Güz Dönemi tamamlanmış olacak. Ardından Bahar Dönemi ara sınavları yapılacak. Bahar dönemi ara sınavlarının yapılacağı tarih ise 18-19 Nisan 2015 olarak duyuruldu. Bahar Dönemi dönem sonu sınavları 23-24 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Bu sınavların sonunda eğitim dönemi de sona erecek. Milletvekili seçimleri sebebiyle Bahar Dönemi Ara sınavları 25-26 Nisan'dan 18-19 Nisan tarihine çekilmişti. Milletvekilleri seçimi sebebiyle Bahar Dönemi finalleri de 6-7 Haziran'dan 23-24 Mayıs tarihine alındı. Seçim sebebiyle AÖF kayıt yenileme tarihlerindedeğişikliğe gidildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler