AÖF Kayıt yenileme dönemi ne zaman? AÖF kayıtları başladı mı?

Binlerce açıköğretim üniversitesinin merakla beklediği bahar dönemi aöf kayıt yenileme dönemiyle ilgili detaylar belli oldu.

AÖF Kayıt yenileme dönemi ne zaman? AÖF kayıtları başladı mı?

AÖF kayıt yenileme tarihi ne zaman? sorusunun yanıtı belli oldu.


Açıköğretim Fakültesinde okumata olan binlerce öğrencinin merakla beklediği tarih belli oldu. 2016-17 eğitim öğretim yılının bahar dönemi AÖF kayıt yenilemesi 13 Şubat Pazartesi günü başlayacak. Öğrenciler 24 Şubat Cuma gününe kadar işlemlerini yapabilecek. Mazaretli olanlar için ise herhangi bir tarih uzatma bulunmuyor.

AÖF HARÇ ÜCRETLERİ NE KADAR?

Ders programlarına göre değişiklik gösteren AÖF harcı genellikle 290 TL'yi buluyor. Ancak öğrencilerin kalan derslerine göre bu rakamlar değişiklik gösterebiliyor. AÖF kayıt yenileme işlemi yapacak olan öğrenciler önce bu harcı yatırması gerekiyor.

2017 AÖF SINAVLARI NE ZAMAN?

Bahar döneminde ilk sınav olan ara sınav 15-16 Nisan günlerinde yapılacak. Dönem sonu sınavı ise 27-28 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek. Bu yılın tek ders sınavı ise 15 Temmuz'da yapılacak.

AÖF Kaydı yapmak isteyenler ne yapmalı? İşte gerekli belgeler; İnternetten yapılan başvuru belgesi, Fotoğraflı – İmzalı Form, Öğrenci Bilgi Formu, Öğrenim Belgesi, Fotoğraf ve Askerlik Durum Belgesi

AÖF KAYIT YENİLEME ÜCRETLERİ YATIRILACAK BANKALAR
aöf kayıt yenileme


Kayıt yenileme işlemleri sırasında ödenecejk harç ücretleri aşağıda açıklanan dört yöntem dışında ödemelerin posta havalesi, banka havalesi ve EFT gibi yollarla yapılması kabul edilmemektedir. 

Vakıfbank Şubelerine Ödeme

Vakıfbank’ın herhangi bir şubesine T.C. kimlik numaranız ile kayıt yaptıracağınız kayıt türü - program belirterek ödemenizi gerçekleştiriniz.

Vakıfbank İnternet Bankacılığından Ödeme

Vakıfbank’ta İnternet bankacılığı kullanıyorsanız, Vakıfbank’ın (vakifbank.com.tr) internet sitesindeki “İnternet Bankacılığı” menüsünden internet şifrenizle giriş yaparak “Ödemeler”, "Eğitim ve Sınav Ödemeleri", “Üniversite Harç İşlemleri” sırasıyla tıklayınız. Ardından üniversite seçeneğinden “Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi/Uzaktan Eğitim Ödemeleri”ni seçiniz. Öğrenci numarası olarak T.C. kimlik numaranızı doğru şekilde giriniz. “Devam” tuşunu tıklayınız. Bir sonraki sayfada kayıt türü - programa göre yapmanız gereken ödeme tutarları görülecek ve onaylamanız istenecektir. Onaylamanızdan sonra ekranda görülecek dekontun dökümünü yazıcıdan alarak öğreniminiz süresince saklayınız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim