AÖF kayıt yenileme başladı! AÖF harç ücreti ne kadar?

AÖF kayıt yenileme işlemi dün itibariyle başladı. Peki son gün ne zaman?

AÖF kayıt yenileme başladı! AÖF harç ücreti ne kadar?

Türkiye'de binlerce öğrencinin beklediği tarih geldi ve AÖF kayıt yenileme başaladı. Açıköğretim Fakültesi'nde eğitim görmekte olan öğrenciler için yeni yıl kayıtları başladı. Öğrenciler üniversitenin resmi internet sitesine giriş yaparak kolayca yaptırabilecekler. Üniversite tarafından açıklanan AÖF kayıt yenileme tarihi 26 Eylül'de başladı. Öğrencilerin kayıtlarını yapabileceği son tarih ise 7 Ekim Cuma günü olarak belirlendi.

AÖF kayıt yenileme tarihinin belirlenmesinin yanı sıra AÖF sınavları ne zaman sorusunun yanıtı da belli oldu. Yapılan bilgilendirmeye göre öğrencilerin ilk gireceği sınav olan Güz dönemi ara sınavı 26-27 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek. İkinci sınav olan güz dönemi dönem sonu sınavı ise 14-15 Ocak'ta yapılacak. 

Bu tarihlerde ikinci dönem kaydı gerçekleştirildikten sonra bahar dönemi sınavları başlayacak. İlk sınav olan Bahar dönemi ara sınavı 15-16 Nisan 2017'de gerçekleştirilecek. Bu sınavın ardından dönemin son sınavı olan Bahar dönemi dönem sınavı ise 27-28 Mayıs 2017'de yapılacak. Mezun olabilmesi için yalnızca tek dersi kalan öğrencilerin girebileceği 2016-2017 öğretim yılı tek ders sınavı ise 15 Temmuz 2017'de yapılacak.
aöf kayıt yenileme tarihi belirlendi

AÖF HARÇ ÜCRETLERİ NE KADAR?

Üniversite'de eğitime devam etmek için kayıt yenileyecek olan kişiler bu yılın harç ücretini de yatırması gerekiyor. Net rakam paylaşılmamış olsa da önceki yıllardaki gibi olması bekleniyor.  Açıköğretim Fakültesi Önlisans Programları Harç Ücretleri, Açıköğretim Fakültesi Lisans Programları (Felsefe Lisans Programı, Sosyoloji Lisans Programı, Tarih Lisans Programı, Türk Dili ve Edebiyatı Lisans Programı) harç ücretleri, İktisat Fakültesi Lisans Programları Harç Ücretleri, İşletme Fakültesi Lisans Programları Harç Ücretleri 225 TL olarak ödenmesi gerekiyor.

Açıköğretim Üniversitesi ile ilgili detaylı bilgi alabileceğiniz bürolar yaşadığınız şehirlerde bulunmaktadır. Bu bürolar sabah saat 08.30'da açılıp 17.00'de kapanmaktadır. Haftasonları ise kapalıdır.

MAZERETLİ DERS EKLEME İŞLEMİ

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde kayıtlı öğrencilerimiz Güz Döneminde mazeretli ders ekleme işlemini 06 - 07 Ekim 2016 tarihleri arasında https://aof.anadolu.edu.tr adresinden yapabilir

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim