AÖF final sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF ikinci dönem ne zaman başlıyor?

AÖF final sonuçları merakla bekleniyor. Peki sonuçlar açıklandı mı, ikinci dönem ne zaman başlayacak? İşte detaylar

AÖF final sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF ikinci dönem ne zaman başlıyor?

Binlerce öğrenci Açıköğretim Fakültesi'nde final sınavlarına girdikten sonra "AÖF sınav sonuçları açıklandı mı" sorusuna yanıt arıyor. Heyecanlı bekleyiş sürse de henüz sonuçlar açıklanmadı. Peki Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi Dönem Sonu sınavlarının sonuçları ne zaman açıklanacak?


AÖF sınav sonuçları henüz açıklanmazken sınavın ardından onbeş gün içerisinde öğrencilere sunuluyor. Bu nedenle kısa süre içerisinde sonuçların açıklanması bekleniyor. AÖF sınav sonuçları açıklandıktan sonra öğrenciler sisteme öğrenci girişi yaparak sonuçlarını öğrenebilecek.

Öte yandan AÖF sınav soru ve cevapları da açıklandı. Sınava giren öğrenciler sisteme girerek soru ve cevaplara ulaşabiliyor. 
AÖF SINAV SONUÇLARI

SINAV SONUÇ İTİRAZI

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

AÖF İKİNCİ DÖNEM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Açıköğretim ikinci dönem kayıtları 12 Şubat 2018 Pazartesi günü başlayacak. 10 gün sürecek olan kayıt yenileme ders ekleme çıkarma süresi 23 Şubat Cuma günü sona erecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim