Altan Öymen Trabzon'a geliyor

Yüksek Öğretim Kurumları Karadeniz 9. Tanıtım Günleri Trabzon/ Türkiye Etkinlikleri Koordinatörü Ferda Kudunoğlu,  tanıtım etkinliğinin 8-9-10 Mart 2011 Salı; Çarşamba, Perşembe günleri Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirileceğini söyledi

Altan Öymen Trabzon'a geliyor

Yüksek Öğretim Kurumları Karadeniz 9. Tanıtım Günleri Trabzon/ Türkiye Etkinlikleri Koordinatörü Ferda Kudunoğlu,  tanıtım etkinliğinin 8-9-10 Mart 2011 Salı; Çarşamba, Perşembe günleri Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirileceğini söyledi.

Radikal Gazetesi Yazarı Sayın Altan ÖYMEN’in etkinliğe Onur Konuğu olarak katılacağını söyleyen Kudunoğlu, Altan ÖYMEN’nin üniversite adaylarına ve halka ayrı ayrı konferanslar da vereceğini söyledi. Altan ÖYMEN’nin bir TV programına katılacağını ve bazı ziyaretler yapacağını belirtti.

Üniversitelerin tanıtımının yapıldığı bu tür etkinliklerin İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa Antalya, Adana, Gaziantep, Konya, Samsun ve Trabzon’da gerçekleştirildiğini söyleyen Kudunoğlu; İzmir’den sonra en fazla etkinliği kendi koordinatörlüğünde Trabzon’un gerçekleştirdiğini belirtti. Bu yıl dokuzuncu etkinliğin gerçekleştirileceğini söyledi. Bu tanıtım etkinlikleri ile üniversite sınavlarına hazırlanan adayların ve velilerinin yüksek öğretimi daha iyi tanıyacaklarını, bilinçli olarak üniversite tercihi yapabileceklerini ve kariyer hedefi belirleyeceklerini söyledi. Etkinlikleri koordine ederken çeşitli kamu, özel, sivil kurum ve kuruluşların desteğini gördüklerini belirten KUDUNOĞLU, etkinliğin bu yıl da desteklenmiş olmasından mutlu olduğunu söyledi. Bu yılki etkinliklere İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi katılacaktır dedi.

Kudunoğlu, Trabzon’da gerçekleştirilecek olan etkinlik içinde çok değişik aktivitelerle tanıtım yapılacaktır. Üniversiteler stant açacaklar ve tanıtıcı kitapçıklar dağıtacaklardır. Salon toplantılarında ziyaretçilere sunacakları multivizyon gösterileri ile üniversitelerini tanıtacaklardır. Etkinlik Canlı TV programları ile kitlelere de ulaştırılacaktır dedi

Trabzon’daki kurum ve kuruluşların işbirliği sonucu düzenlenen organizasyonların Trabzon’un tanıtımına çok katkılar sağlayacağını ifade eden Kudunoğlu, Trabzon halkına hizmet eden her türlü nitelikli organizasyonu işbirliği içinde gerçekleştirmiş olmak Trabzon’un ülke genellindeki algısını her zaman üst düzeye çıkaracaktır dedi.

08.Mart.2011 Salı günü saat 10.00’da açılışı yapılacak olan etkinliğin 09-10 Mart 2011 Çarşamba ve Perşembe günleri olmak üzere üç gün süreceğini söyledi. Kudunoğlu, stantların Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 17.30’a kadar ziyaret edilebileceğini söyledi. KUDUNOĞLU, YGS ve LYS adaylarını, lise öğrencilerini, velileri, eğitimcileri ve tüm halkı etkinliğe katılmaya ve üniversitelerin stantlarını gezmeye davet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim