ALES yarın yapılacak

 2012 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) yarın saat 09.30'da yapılacak. Adaylara Sınava Giriş Belgesi gönderilmeyecek.ALES, yarın saat 9.30'da başlayacak ve 180 dakika sürecek. Adaylar sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sın

ALES yarın yapılacak

 

2012 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) yarın saat 09.30'da yapılacak. Adaylara Sınava Giriş Belgesi gönderilmeyecek.

ALES, yarın saat 9.30'da başlayacak ve 180 dakika sürecek. Adaylar sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi'ni, T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle "http://ais.osym.gov.tr" internet adresinden edinecekler, belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile adayın fotoğrafı bulunacak. Adaylar internetten edinecekleri belgelerinin renkli ya da siyah-beyaz çıktılarını sınav günü yanlarında bulundurmak zorunda olacak. Sınava Giriş Belgesi'ni yanında bulundurmayan adaylar, sınava alınmayacak.

 

Üzerinde soğuk damga, güncel bir fotoğraf ve T.C. kimlik numarası bulunmayan nüfus cüzdanları ile geçerlilik süresi bitmiş pasaportun kabul edilmeyeceği sınavda, özel kimlik belgesi olarak nüfus cüzdanını veya pasaportunu sınav günü yanında bulundurmayan aday, sınava alınmayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim